Értékelés: 0/0

Mákos-szezámos ropogós

Feltöltve: 2010.12.06.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: sós, szezámmag, mák

Hozzávalók

50 dkg liszt, 1/2 csomag sütőpor (tésztához), 2 dl étolaj, 1 kávéskanál , 2 dl sör vagy fehérbor, szezámmag, mák (nem darált), 1-2 tojás a kenéshez

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hozzávalókat összegyúrjuk, a sör vagy bor gyorsan összekapja a tésztát. Majd kinyújtjuk, megkenjük tojással, megszórjuk mákkal, megfordítjuk, megkenjük tojással és megszórjuk szezámmaggal.
Csíkokra vágjuk, melyeken csavarunk egyet-kettő, sütőlemezre rakjuk és közép meleg sütőben rózsaszínűre sütjük.
Nagyon finom ropogtatni való.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!