Értékelés: 0/0

Májas hurkával töltött krumpli

Feltöltve: 2015.01.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: hurka, krumpli

Hozzávalók

, 2 kg nagy szemű kerek krumpli, 25 dkg májas hurka

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplik héjat megsikáljuk, bő vízben 30 percig főzzük. Nem kell teljesen puhára főzni. A krumplikat meghámozzuk, kivájjuk a belsejüket, megsózzuk, majd megtöltjük a bélből kinyomott hurkakrémmel. A töltött krumplikat tűzálló tálba helyezzük, alufóliával fedve 230-250 fokra melegített sütőben 20-25 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és maximális hőfokon pirítunk rá a krumplikra. Csalamádéval, vagy nyers savanyú káposztával kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!