Értékelés: 0/0

Libaleves burgonyagombóccal

Feltöltve: 2015.11.10.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, zöldség, libaaprólék, libacomb

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tisztított, feldarabolt libát a tisztított, felezett hagymával, fokhagymával, paradicsommal együtt annyi vízbe feltesszük főni, amennyi bőven ellepi. 1 órán át főzzük. Közben a leveszöldségeket meghámozzuk, feldaraboljuk vagy felkarikázzuk, egy óra főzés után a libához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, takarékon további 1 óra alatt készre főzzük a levest. Közben elkészítjük a burgonyagombócot: a megfőtt krumplit villával áttörjük, elkeverjük a tojással, és annyi liszttel, amennyit felvesz. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az aprított petrezselymet. Kisméretű gombócokat formázunk, és a levesben pár perc alatt kifőzzük őket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!