Értékelés: 0/0

Libahúskrém

Feltöltve: 2015.11.10.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: pástétom, libacomb, libanyak, libazsír

Hozzávalók

1 kis fej vöröshagyma, , frissen őrölt bors, comb), 10 dkg libazsír, 20 dkg főtt libahús (libanyak, , frissen őrölt bors, 1 kis csokor petrezselyem, 1 teáskanál mustár, 1 gerezd főtt fokhagyma a levesből, reszelt citromhéj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A libalevesben főtt hús egy részét (a nyakat és a combot) leszedegetjük a csontokról, és késsel egészen apróra vágjuk. Elkeverjük a zsírral, az aprított vöröshagymával, a petrezselyemmel, és a szétnyomkodott, főtt fokhagymával. Ízlés szerint fűszerezzük a mustárral, citromhéjjal, sóval, borssal.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!