Értékelés: 0/0

Leves zsenge, tavaszi zöldségekkel

Feltöltve: 2014.05.16.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, zöldség, zöldborsó, sárgarépa, spárga

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A pucolt répákat felkarikázzuk, a karalábét és a zellert felkockázzuk. Olívaolajon kevés sóval megdinszteljük a zöldségeket, majd hozzáadjuk a zöldfűszereket, a darabolt fokhagymát, a felezett vöröshagymát. Felöntjük a paradicsomlével és annyi vízzel, hogy bőven ellepje a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, takarékon 25 percig főzzük, majd beletesszük a megpucolt zöldborsót, tovább főzzük a levest, 15 perc múlva beletesszük a pucolt, darabolt spárgát és a felcsíkozott kelleveleket. 5 percig forraljuk a levest. Frissen reszelt parmezán sajttal kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!