Értékelés: 0/0

Lencsés minirétesek

Feltöltve: 2016.01.15.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: rétes, lencse, paradicsom, kakukkfű

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lencsét sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük. Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a forró olajon ezeket is átforgatjuk, majd beletesszük a lencsét, a hámozott paradicsomot és a csilipaprikát. Sűrűre főzzük a lencseragut. A réteslapokat 8 kisebb téglalapnak felvágjuk, majd hármasával, olvasztott Rama-val megkenve egymásra helyezzük őket. Megtöltjük a lencseraguval, és mini rétesnek feltekerjük őket. A réteseket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük Rama-val, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük őket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!