Értékelés: 0/0

Lencsekrémleves szalámicsipsszel

Feltöltve: 2016.01.15.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: krémleves, lencse, tejszín, fokhagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a curry-fűszerkeveréket, a forró olajon ezeket is átforgatjuk, majd beletesszük a lencsét. Felöntjük 1,5 liter vízzel vagy zöldséglével. Fedő alatt pépesre főzzük a lencsét. Hozzáöntjük a tejszínt, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, botmixerrel krémesítjük. Ha szükséges, adunk még hozzá vizet. A szalámit zsiradék nélkül ropogósra sütjük egy tapadásmentes serpenyőben. Papírtörlőre szedjük, ha kihűlt, kicsit összetörjük. Tálalás előtt a levest megszórjuk szalámicsipsszel és aprított petrezselyemmel.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!