Értékelés: 0/0

Lecsóban sült tarja

Feltöltve: 2014.06.20.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: lecsó, tarja

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott hagymát kevés zsíron vagy olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát, majd a tűzre visszatéve a felkarikázott paprikát, a felkockázott paradicsomot, az aprított fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, 1 dl vizet öntünk alá, felforraljuk, de éppen csak annyira, hogy a paprika enyhén összeessen. A hússzeleteket megsózzuk, kevés olajon, forró serpenyőben hirtelen mindkét oldalukat elősütjük. Egy nagy tepsibe rétegezzük a lecsó felét, ráhelyezzük a hússzeleteket, beborítjuk a maradék lecsóval. Alufóliával lefedve 230 fokos sütőben 1 órán át sütjük, majd 10 percre levesszük a fóliát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!