Értékelés: 0/0

Lecsó tarhonyásan, gazdagon

Feltöltve: 2015.07.21.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tarhonya, tarja, kolbász, lecsó

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma, 2-3 paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál zsír vagy olaj, 1 teáskanál őrölt pirospaprika, 20 dkg füstölt tarja, 1 szál kolbász, 20 dkg tarhonya, 1 kg lecsópaprika, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy nagyobb lábosban a kockázott hagymát a zsiradékon megdinszteljük, a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a kockázott füstölt húst, a karikázott kolbászt, a tarhonyát, és jól átforgatjuk. Enyhén átpirítjuk. Felöntjük 1 dl vízzel, beletesszük a felkarikázott paprikát, a darabolt paradicsomot, a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, lefedve főzzük, amíg a paprika és a tarhonya megpuhul. A paprika víztartalmától függ, kell-e még vizet adni hozzá. Ha úgy látjuk, hogy a tarhonya beszívta a vizet, inkább adjunk még hozzá.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!