Értékelés: 0/0

Lassan sült rozmaringos bárány

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: rozmaring, bárány, fokhagyma, édeskömény, krumpli, fehérbor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A báránycombot megkenjük olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel, és egy nagy serpenyőben, nagy lángon mindenhol körbesütjük. Majd nagyméretű tűzálló tálba helyezzük, és köré tesszük a rozmaringágakat. Köré helyezzük a hámozott, darabolt zöldségeket, és ezeket megsózzuk. Aláöntjük a bort, lefedjük alufóliával, és 160 fokon 3 órán át sütjük. Kivesszük a sütőből, és szeletelés előtt alufóliával fedve hagyjuk a húst pihenni 10-15 percig.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!