Értékelés: 0/0

Kuszkusz tenger gyümölcseivel

Feltöltve: 2013.09.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: kuszkusz, kagyló

Hozzávalók

3 dl húsleves, 1 tasak valódi sáfrány, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 szem paradicsom, 4-5 evőkanál olívaolaj, 50 dkg tenger gyümölcsei (fagyasztott), 25 dkg kuszkusz, , frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyem

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy nagy serpenyőben a felkockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a hámozott, kockázott paradicsomot. 2-3 percig főzzük. Még fagyott állapotban beletesszük a tenger gyümölcseit, megsózzuk, megborsozzuk, és nagy lángon 5-7 percig pároljuk. Felöntjük a húslével, beletesszük a sáfrányt, és felforraljuk. Mikor felforrt, levesszük a tűzről, beleszórjuk a kuszkuszt, lefedjük, és 10 percig állni hagyjuk. Tálalás előtt elkeverjük az apróra vágott petrezselyemmel.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!