Értékelés: 0/0

Különleges finomfőzelék rozmaringos fasírttal

Feltöltve: 2014.06.11.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: finomfőzelék, fehérbor, rozmarng, húsgombóc

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A répákat meghámozzuk, felkarikázzuk, a karalábét felkockázzuk, a zöldborsót megpucoljuk. Az apróra vágott hagymát olívaolajon puhára dinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a fokhagymát, és felöntjük a borral. Adunk hozzá fél evőkanál aprított rozmaringot. A zöldségeket puhára pároljuk a borban, majd beleöntjük a tejszínt és megsózzuk, megborsozzuk. Addig főzzük, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak, a szaft pedig besűrűsödik. A fasírthoz a húst elkeverjük a tojással, a fokhagymával, sóval, frissen őrölt borssal, aprított rozmaringgal. A masszát 30 percig hagyjuk pihenni, majd olajos kézzel gombócokat formázunk, és forró olajban ropogósra sütjük őket. A főzelékkel együtt tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!