Értékelés: 0/0

Kukszkuszos raguval töltött paradicsompaprika

Feltöltve: 2013.09.26.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: kuszkusz, paradicsompaprika

Hozzávalók

1 csipet kurkuma, 1 teáskanál pirospaprika, 8 paradicsompaprika , 30 dkg darált hús, 10 dkg kuszkusz, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, , 4 szem paradicsom, frissen őrölt bors, őrölt római kömény, őrölt koriander, 1 csokor petrezselyem

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott hagymát olajon dinszteljük, majd beletesszük a húst. Lepirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, az aprított fokhagymát és a hámozott, darabolt paradicsomot. Puhára főzzük a ragut. Vízzel felöntjük, hogy mindig legyen bő szaft alatta. Ha a hús már puha, a forró szaftba szórjuk a kuszkuszt, lefedjük, és lezárjuk az edényt. 10 percig hagyjuk állni. Közben a paprikák tetejét levágjuk, a magházukat kiszedjük. A petrezselymet felaprítjuk, elkeverjük a kuszkusszal, és a paprikákba töltjük. Sütőpapírral bélelt tálban 220 fokon 30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!