Értékelés: 0/0

Krumplis-póréhagymás quiche

Feltöltve: 2014.09.22.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: quiche, krumpli, póréhagyma, krémsajt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha szükséges öntünk hozzá egy kevés vizet, és minimum 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. A hámozott, 2 mm-re karikázott krumplit egy serpenyőben 4-5 perc alatt kevés olívaolajon előpároljuk. Hozzáadjuk a vékonyra szelt pórhagymát, és 1-2 percig dinszteljük. A tojásokat elkeverjük a krémsajttal és a tejszínnel, megsózzuk, megborsozzuk, és szerecsendióval fűszerezzük. 22-24 cm-s piteformába (legjobb a fémforma, így tökéletesen átsül a tészta) nyújtjuk ki a tésztát, villával megszurkáljuk az alját, egyenletesen rászedjük a krumplit, ráöntjük a krémsajtos keveréket, majd a 200 fokra előmelegített sütőben 35-30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!