Értékelés: 0/0

Krumplis kelbimbófőzelék fasírttal

Feltöltve: 2015.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: kelbimbó, krumpli, tejszín, főzelék, fasírt

Hozzávalók

1 dl főzőtejszín, liszt, 40 dkg kelbimbó, olaj, 25 dkg krumpli, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál szárított majoránna, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, a kelbimbót megpucoljuk. A nagyobb darabokat kettévágjuk. Annyi vízben, amennyi bőven ellepi, feltesszük főni a kelbimbót és a krumplit, 1 gerezd zúzott fokhagymával és a majoránnával együtt. A főzővizet megsózzuk, megborsozzuk. Ha a krumpli megpuhult, fehér rántást készítünk a többi fokhagymával, és berántjuk a főzeléket. Hozzáadjuk a tejszínt, és összeforraljuk. Fasírttal kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!