Értékelés: 0/0

Krumplis-gombás csirkecombok

Feltöltve: 2015.07.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, zöldség, gomba, krumpli, majoranna

Hozzávalók

1 csokor petrezselyem, 50 dkg csiperke, 1 kg krumpli, 2 gerezd fokhagyma, 5 kg csirkecomb, étolaj, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 csapott evőkanál őrölt pirospaprika, 1 nagy paradicsom, 1 paprika, , bors, 1 teáskanál szárított majoránna

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkét megtisztítjuk, kettévágjuk a combokat, megmossuk, és szárazra törüljük. A felkockázott hagymát az olajon megdinszteljük, mikor megpuhult, hozzáadjuk a pirospaprikát, megfuttatjuk, beletesszük a darabolt paradicsomot, a felkarikázott paprikát, majd ráhelyezzük a csirkecombokat. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi ellepi a húst, Bőven sózzuk, borsozzuk, majoránnával, zúzott fokhagymával ízesítjük, lassú tűzön, lefedve 1 órán át főzzük. Beletesszük a hámozott, darabolt krumplit, 15 percig főzzük, majd a mosott, darabolt gombát is hozzáadjuk. Puhára főzzük a krumplit és a gombát. Friss, vágott petrezselyemmel megszórjuk. Bográcsban is készíthető!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!