Értékelés: 0/0

Krémsajtos-gombaragus palacsinta

Feltöltve: 2014.03.14.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: krémsajt, gomba, spenót, palacsinta, koktélparadicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Hagyományos módon sós palacsintatésztát készítünk, és 30 percig pihentetjük. Közben elkészítjük a ragut: a gombák tönkjét eltávolítjuk, a gombafejeket mossuk, negyedeljük. Serpenyőben, kevés olívaolajon a fokhagymával együtt, nagy lángon meggrillezzük a gombát. Ha megpuhult, hozzáadjuk a felezett koktélparadicsomot és a megmosott, lecsöpögtetett spenótot is. Mindkettőt megfonnyasztjuk. A ragut sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük. A kisült palacsintákat megkenjük krémsajttal, rájuk helyezünk egy-egy kanál gombaragut, és feltekerjük vagy hajtogatjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!