Értékelés: 0/0

Kókusztetős ananászkocka

Feltöltve: 2016.01.28.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: sütemény, kókuszreszelék, ananászlé

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A cukrot habosra verjük a tojással, hozzáadjuk az olvasztott Rama-t és az ananászlevet. Összekeverjük a lisztet a sütőporral, és elkeverjük a folyékony hozzávalókkal. Az ananászt felaprítjuk, és a tésztához keverjük. Rama-val kikent, kilisztezett, 20x30 cm-es tepsibe öntjük a tésztát, és az előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Közben a szobahőmérsékletű tojásfehérjéket elektromos habverővel könnyű habnak felverjük, majd evőkanalanként hozzáadjuk a porcukrot, minden kanál között 1-1 percet verjük a habot nagy fokozaton. Sűrű, vágható masszát kapunk. Hozzáforgatjuk a kókuszreszeléket. A habot az elősütött tészta tetejére kenjük, majd újabb 15-20 percre visszatesszük sülni. A tepsiben hagyjuk kihűlni, utána felkockázzuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!