Értékelés: 0/0

Kínai édes-savanyú káposztaleves

Feltöltve: 2014.01.15.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: méz, csili, káposzta, paradicsomszósz

Hozzávalók

, 3 evőkanál olívaolaj, csilipaprika, 50 dkg fehér káposzta, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 szál sárgarépa, 3 dl paradicsomszósz, 3 evőkanál méz, 2 evőkanál 10 %-os ecet, 2 evőkanál burgonyakeményítő, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát az olajon megdinszteljük. Beletesszük a felkockázott káposztát, a megpucolt, gyufaszálra vágott répát és az aprított fokhagymát. Megdinszteljük. Felöntjük a paradicsomszósszal és 2 liter vízzel. Ecettel, sóval, frissen őrölt borssal, mézzel, csípős paprikával ízesítjük. Egyszerre legyen édes is és savanyú is. 40-45 percig főzzük. Végül enyhén besűrítjük a keményítővel: a keményítőt elkeverjük kevés lével, majd fokozatosan a leveshez öntjük, és összeforraljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!