Értékelés: 0/0

Káposztaröszti fokhagymás tejföllel

Feltöltve: 2016.01.27.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: röszti, káposzta

Hozzávalók

50 dkg édes káposzta, 2 tojás, 6 evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, olívaolaj, étolaj, 3 dl tejföl, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A káposztát vékonyan felcsíkozzuk. Tapadásmentes serpenyőben, kevés olívaolajon egy gerezd zúzott fokhagymával elődinszteljük, és hagyjuk kihűlni. A lisztet elkeverjük a tojásokkal, megsózzuk és megborsozzuk. A kihűlt káposztát a sűrű palacsintatésztához keverjük.
Tapadásmentes serpenyőben étolajat hevítünk, evőkanállal kis lepényeket szaggatunk a forró olajba. Ha az egyik oldaluk megsült, megfordítjuk, és a másik oldalukat is ropogósra sütjük. A tejfölt 2 kis gerezd zúzott fokhagymával elkeverjük, megsózzuk, és a röszti mellé tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!