Értékelés: 0/0

Kelkáposztás minestrone

Feltöltve: 2013.02.01.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: minestrone, kelkáposzta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkarikázott répát és szárzellert az olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zöldborsót és a felkockázott cukkinit, az aprított fokhagymát és a paradicsomlevet. Felöntjük 8 dl vízzel, belerakjuk a félbevágott vöröshagymát, a bazsalikom felét, sózzuk, borsozzuk, és takarékon forralva puhára főzzük a zöldségeket. Mikor a répa megpuhult, beletesszük a lecsöpögtetett babot és a feldarabolt kelkáposztát. További 5-8 percig főzzük a levest, amíg a kelkáposzta is megpuhul. Tálaláskor friss, aprított bazsalikomot szórunk a levesbe.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!