Értékelés: 0/0

Kelkáposzta-krémleves virslivel

Feltöltve: 2015.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: kelkáposzta, majoranna, virsli, tejszín, leves

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Olajon puhára pároljuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a felkockázott kelkáposztát, a majoránnát, és megpirítjuk a káposztát. Beletesszük a zúzott fokhagymát, felöntjük a húslével, és 25-30 perc alatt puhára főzzük a káposztát. Beletesszük a tejszínt, és simára turmixszoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk. A virsliket felkarikázzuk, kevés olajban ropogósra sütjük, és a forró levessel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!