Értékelés: 0/0

Kékszőlős-kéksajtos lepény

Feltöltve: 2013.09.12.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: szőlő, kékpenészessajt, lepény

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az élesztőt 1 dl langyos vízben krémesre keverjük, a liszthez adjuk, belekeverünk 2 evőkanál olívaolajat, 1 csapott teáskanál sót és annyi vizet, hogy gyúrható kenyértésztát kapjunk. 10 perc alatt ruganyosra gyúrjuk a tésztát, és szobahőmérsékleten a duplájára kelesztjük. Átdögönyözzük a tésztát, és 1 cm vastagságúra kinyújtjuk. Belenyomkodjuk a leszemezett szőlőt, megszórjuk rozmaringgal, meglocsoljuk olívaolajjal. A sütőt 250 fokra előmelegítjük, közben pihenjen a tészta, majd 12 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivett lepényre rámorzsoljuk a kékpenészes sajtot.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!