Értékelés: 0/0

Karfiolos fusilli

Feltöltve: 2011.10.02.

0 hozzászólás

Kategória: Olasz

Cimkék: tészta, ízletes, olasz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Tisztítsuk meg a karfiolt a leveleitől, majd apróra vágjuk fel és bő sós vízben főzzük meg. Miután megfőtt a karfiol, a keményebb részeit távolítsuk el és a fusilli tésztát a karfiol főzővizében főzzük. Közben egy nagyobb serpenyőben olajon pirítsuk meg a vékonyra vágott fokhagymát, a peperoncino paprikát, majd adjuk hozzá a karfiolt és az apróra darabolt szardellát. Tegyünk hozzá sót ill. ízesítsük ízlésünk szerint.
Vegyük ki a karfiol felét, majd villával alaposan törjük össze. Tegyük vissza a serpenyőbe.
Szűrjük le a tésztát és keverjük össze a karfiolos szósszal. Tegyünk hozzá egy kis parmezánt és egy kanálnyit a tészta főzővizéből. Azonnal tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!