Értékelés: 0/0

Karfiolleves kolbászcsipsszel

Feltöltve: 2013.11.21.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: karfiol, kolbász

Hozzávalók

olívaolaj, 1 kisebb fej karfiol, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 15 dkg füstölt sajt, 1 dl tejszín, , frissen őrölt bors, kakukkfű, 3 dkg rama, 1 dkg csípős kolbász

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A karfiolt rózsákra szedjük, sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük, megsózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal. A sütőben, 250 fokon 20 perc alatt puhára sütjük. Közben a Rama-n megfuttatjuk a felaprított hagymát, a végén beletesszük az aprított fokhagymát is. Adjuk hozzá a megsült karfiolt, majd felöntjük 1 liter vízzel. Összeforraljuk, és simára turmixoljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel, adunk hozzá 10 dkg reszelt sajtot. Kevergetve melegítjük, amíg a sajt elolvad. A maradék sajttal, és a nagyon vékonyra szelt, kevés olajban ropogósra sütött kolbászkarikákkal tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!