Értékelés: 0/0

Karácsonyi kekszkoszorú

Feltöltve: 2016.01.14.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: keksz, karácsony, sütemény, csokoládé

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kekszet elkeverjük a kakaóporral, fahéjjal, 5 dkg cukorral. Hozzáadjuk a baracklekvárt, a rumaromát, a lágy Rama-t, a tej-kávé keverékében megolvasztott étcsokoládét. Alaposan összedolgozzuk a masszát. Lágy, de formázható legyen. 4 egyenlő részre osztjuk, hengereket formázunk belőlük, majd ezeket körnek illesztjük össze azon a tálon, amelyen kínálni fogjuk. Megformázzuk a koszorút. Vízgőz felett megolvasztjuk a fehér csokoládét, megcsorgatjuk vele a koszorút, majd megszórjuk színes cukrokkal.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!