Értékelés: 0/0

Kapros-zöldséges halragu tésztakéreg alatt

Feltöltve: 2014.03.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: hal, pásztorpite, kapor, zeller

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tésztához a lisztbe tesszük a felkockázott hideg Rama-t és a joghurtot, megsózzuk, és összegyúrjuk a tésztát. (Ha nem gyúrható, kevés hideg vizet adunk hozzá). 20-30 percre hűtőbe tesszük. A teljesen kiolvadt halat nagyobb darabokra kockázzuk, forró serpenyőben, kevés olívaolajon körbesütjük, és félretesszük. Olívaolajon megdinszteljük az apróra kockázott vöröshagymát az aprított fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a hámozott, karikázott sárgarépát, a darabolt cukkinit és a felkarikázott szárzellert. Sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a kaprot, és lefedve 10 percig pároljuk a zöldségeket. Hozzáöntjük a tejszínt, hozzáadjuk a halat, és összeforraljuk a ragut. Kevés citromlével ízesítjük. A ragut tűzálló tál aljára szedjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tésztát a tálunknál nagyobbra kinyújtjuk, a ragura helyezzük, a közepére vágunk egy kis lukat, a tál széléhez nyomkodjuk, megkenjük a felvert tojással, és 25-30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!