Értékelés: 0/0

Kapros-karalábés csirkeraguleves

Feltöltve: 2014.02.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, csirkemell, karalábé, kapor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát az olajon megdinszteljük. A zöldségeket megpucoljuk, felkockázzuk. A hagymához adjuk, együtt dinszteljük, beletesszük a felkockázott csirkehúst, és ezt is pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a zöldségeket és a húst. Beleszórjuk a kaprot. Takarékon főzzük kb. 45 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak. A tejfölt elkeverjük forró levessel, majd fokozatosan felöntjük vele a levest. Citromlével ízesítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!