Értékelés: 0/0

Káposztás gulyás

Feltöltve: 2015.08.12.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: marhalábszár, káposzta, tárkony, kelkáposzta, sárgarépa

Hozzávalók

, 3 dl tejföl, 50 dkg marhalábszár, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál tárkony, 20 dkg savanyú káposzta, 2 gerezd fokhagyma, 3 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 2 szem krumpli , negyed kelkáposzta, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban olajon megdinszteljük, és hozzáadjuk a felkockázott húst. Körbepirítjuk a húst, felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi, és lefedve 1 órán át pároljuk. Beletesszük a tárkonyt, a savanyú káposztát, a zúzott fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, és további 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a felkarikázott répákat, a felkockázott krumplit. Annyi vizet öntünk bele, hogy a zöldségeket is bőven ellepje, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük a levest, amíg a hús és a zöldségek is puhára főnek. Az utolsó pár percben beletesszük a felkockázott kelkáposztát, és fokozatosan elkeverjük benne a tejfölt.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!