Értékelés: 5/1

Káposztakrémleves

Feltöltve: 2010.11.06.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, savanyú káposzta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A káposztát addig főzzük a húslevesben, míg megpuhul (körülbelül fél óra), utána leturmixoljuk. Ha túlságosan besűrűsödik, hígíthatjuk még húslevessel, majd hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, igény szerint édesítjük egy kis mézzel, majd addig főzzük, míg felforr.
Levesbetétnek a friss, megmosott zöldségeket finomra vágjuk, majd leforrázzuk forró húslevessel, és szinte még nyersen tesszük a levesbe.

Tipp:
Ha túl savanyú a káposzta, akkor mossuk át, ha viszont nem elég savanyú, akkor adjunk hozzá citromot vagy fehérborecetet.
(Forrás: Nők Lapja Konyha)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!