Értékelés: 0/0

Kaporleves

Feltöltve: 2010.10.17.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, kapor

Hozzávalók

1 ek. Rama , 3 csomag friss kapor , ¾ liter húsleves , 250 g tejföl , 2 ek. teljes tönköly-fehérliszt , cseppnyi almaecet ,

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lábasban, a megolvasztott Rama-n megfuttatom a durvára vágott kaprot, majd a húslevessel felöntöm. A tejfölből és a lisztből habarást készítek, és a leveshez adom. Picit sózom, egy leheletnyi ecettel savanyítom. Pirított zsemlekockával tálalom.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!