Értékelés: 0/0

Kacsaragus rétesszivarkák

Feltöltve: 2013.12.18.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: kacsamell, rétes, Finom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lebőrözött kacsamellet éles késsel egészen apróra kockázzuk (vagy ledaráljuk). A bőrt is egészen apróra kockázzuk, kisütjük a zsírját, majd hozzáadjuk az apróra kockázott vöröshagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a kacsahúst. Lepirítjuk, majd kevés vizet öntünk alá, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, majd lefedve puhára pároljuk a húst. Beletesszük a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, őrölt fahéjjal ízesítjük, hogy pikánsan édes legyen, és sűrűre főzzük a ragut. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A réteslapokat egyben hagyva kitekerjük, 4 részre vágjuk. Így 4x 8 db majdnem négyzetes lapot kapunk. A Rama-t megolvasztjuk, kenőtollal megkenjük a réteslapokat, és 4-4 darabot egymásra helyezünk. Az egymásra rétegzett 4-4 lapokat megtöltjük a raguval, majd szorosan feltekerjük. Az így kapott rudat kettévágjuk. Megkenjük a rudak tetejét az olvasztott Rama-val, majd 25 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!