Értékelés: 0/0

Kacsacomb tormás krumplipürével

Feltöltve: 2015.02.18.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: kacsacomb, torma, krumplipüré

Hozzávalók

4 kacsacomb , 2 nagy fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 kg burgonya, 10 dkg Rama, 2 dl tejszín, 3 evőkanál tejszínes, ecetes torma, , frissen őrölt szerecsendió

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kacsacombokat megpucoljuk, megmossuk, és szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük őket. Melléjük tesszük a hámozott, felezett hagymákat, a megpucolt fokhagymákat, lefedjük alufóliával, és 180 fokon 1,5 órán át sütjük. A fóliát levesszük a combokról, a hőfokot 230 fokra növeljük, és ropogósra pirítjuk a combokat. Közben elkészítjük a krumplipürét: a hámozott burgonyát felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Hozzáadjuk a Rama-t, a tejet, áttörjük, hozzákeverjük a tormát, és kevés frissen őrölt szerecsendióval fűszerezzük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!