Értékelés: 0/0

Kacsacomb rosé szőlőmártással

Feltöltve: 2013.09.12.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: kacsacomb, szőlő, krumplikrokett

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A szőlőt 10 percig főzzük 3 dl, cukorral és citromhéjjal ízesített, a borral elkevert vízben. A kukoricakeményítőt belekeverjük a tejszínbe. Ebbe fokozatosan belekeverjük a forró szőlőlevet, majd az egészet a szőlőhöz öntjük. Sűrűsödésig forraljuk a szószt. A hámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, elkeverjük a Rama-val, a tojás sárgájával, fél dl tejszínnel. Áttörjük, nyomózsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rudakat nyomunk belőle. 220 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, peremes tepsibe helyezzük, és 1,5 órán át alufóliával lefedve 220 fokon sütjük. A krokettel és a mártással kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!