Értékelés: 0/0

Juhtúróval töltött padlizsán

Feltöltve: 2013.09.19.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: padlizsán, juhtúró

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A padlizsánt hosszában 3 mm vékonyan felszeleteljük, és a szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. 1 dl olívaolajat elkeverünk egy gerezd aprított fokhagymával. A padlizsánszeleteket konyhai ecsettel megkenjük az olajjal. Sózzuk, borsozzuk, 220 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Közben a juhtúrót elkeverjük a tejföllel, az apróra vágott aszalt paradicsommal és bazsalikommal. Az enyhén meghűlt padlizsánszeletek keskenyebb végére túrókrémet helyezünk, majd feltekerjük a szeleteket. Pirítóssal kitűnő előétel vagy könnyű falat.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!