Értékelés: 0/0

Juhtúrós zöldséges grillezett puliszka

Feltöltve: 2014.08.22.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: puliszka, uborka, juhtúró

Hozzávalók

1 evőkanál fehérborecet , 25 dkg kukoricadara , 10 dkg juhtúró, 3 dl tejföl, 10 dkg uborka, 10 dkg kápiapaprika, 1 fej lila hagyma, 10 dkg paradicsom, 2 evőkanál olívaolaj, tengeri só

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Előkészítünk egy sütőpapírral kibélelt tepsit. A darát kétszeres mennyiségű, forrásban lévő, sózott vízbe öntjük. Kevergetve sűrűre főzzük (ha túl sűrű, adjunk hozzá még egy kevés vizet). Forrón kiöntjük a tepsibe, 2-3 cm magas legyen. Hagyjuk teljesen kihűlni, megszilárdulni. (Előre is elkészíthető.) A kihűlt puliszkát kockákra vágjuk, grillrácson, faszén felett átpirítjuk. Megkenjük a tejföllel elkevert juhtúróval. A zöldségeket apróra kockázzuk, enyhén megsózzuk, elkeverjük az olívaolajjal és az ecettel, és a puliszkára kanalazzuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!