Értékelés: 0/0

Juhtúrós-zöldborsós lepény

Feltöltve: 2015.05.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: quiche, lepény, zöldborsó, bacon, tejszín, újhagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Közben elkészítjük a tölteléket. A zöldborsót lobogó, sós vízben pár perc alatt puhára főzzük, leszűrjük és teljesen lecsepegtetjük. A szalonnát egészen kis darabokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk. A juhtúrót elkeverjük a tejszínnel és a tojásokkal. Hozzákeverjük a borsót, a szalonnát és az aprított újhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. 24 cm-s piteformába kinyújtjuk a tésztát, villával megszurkáljuk az alját, ráöntjük a tölteléket, és 30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!