Értékelés: 0/0

Joghurtos, pikáns édesburgonya-leves

Feltöltve: 2014.01.22.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: édesburgonya, joghurt, gyömbér, csili

Hozzávalók

1 teáskanál csilipehely vagy csípős pirospaprika, 70 dkg édesburgonya, 3 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 3 dl natúr joghurt, , frissen őrölt bors, 1 cm-es friss gyömbér, 1 teáskanál kurkuma, 1 teáskanál őrölt római kömény, fél citrom leve, 2 evőkanál méz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hámozott, kockázott édesburgonyát a gyömbér felével, a negyedekbe vágott vöröshagymával, 2 gerezd fokhagymával, kurkumával bő vízben puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk és leturmixoljuk a levest. Kicsit hagyjuk kihűlni, hozzákeverjük a joghurtot (ha túl forró, összekaphatja a joghurtot). A maradék reszelt gyömbérrel, csilivel, mézzel, citromlével fűszerezzük. Egyszerre legyen csípős, édes és savanykás is.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!