Értékelés: 0/0

Joghurtos-kapros cukkinikrémleves

Feltöltve: 2014.07.31.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: cukkini, joghurt, kapor

Hozzávalók

, 25 dkg cukkini, 3 dl natúr joghurt, 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj, friss kapor, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát a zúzott fokhagymával együtt olívaolajon megdinszteljük. Öntünk hozzá kevés vizet, hogy ne piruljon, hanem puhuljon. Beletesszük a felkockázott cukkinit, a friss kaprot, 5 percig pároljuk, majd felöntjük fél liter vízzel. Sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük a cukkinit. Simára turmixszoljuk, majd elkeverjük benne a joghurtot. Lehűtjük. Olívaolajjal locsolva, sajtforgácsokkal (pl. parmezán) megszórva kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!