Értékelés: 0/0

Joghurtban pácolt tarja

Feltöltve: 2015.06.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tarja, joghurt, fokhagyma, Tárcsa

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Elkészítjük a pácot: a joghurtot elkeverjük 4-5 evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal, szerecsendióval, római köménnyel, pirospaprikával. A megmosott, szárazra törölt húst megkenjük a páccal, és legalább egy éjszakán át hagyjuk állni benne. A tárcsát felhevítjük, olajat öntünk bele, sütés előtt megsózzuk a húsokat, majd oldalanként 6-7 perc alatt ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!