Értékelés: 0/0

Indiai gyömbéres csirkenyárs

Feltöltve: 2014.04.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, rizs, gyömbér, curry

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkemellet felkockázzuk. A joghurtot elkeverjük a fűszerekkel, a csilivel, a szálirányra merőlegesen reszelt gyömbérrel, az aprított fokhagymával, pár csepp citromlével, egészen kevés sóval. A csirkekockákat a pácba keverjük és legalább 2-3 órát hagyjuk állni benne. A sütőt a legnagyobb fokozatra előmelegítjük. Alufóliával kibélelünk egy tepsit, olajjal vékonyan megkenjük. A csirkekockákat előzőleg vízbe áztatott fa nyársakra húzzuk, és a nyársakat az olajjal megkent fóliára helyezzük. 20 perc alatt süssük készre. Főtt basmati rizzsel kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!