Értékelés: 0/0

Illatos zsályás malacsült

Feltöltve: 2010.10.22.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: zsálya, malacsült

Hozzávalók

1 kg bőrös malackaraj , 1 marék zsálya , 4 gerezd fokhagyma , só és frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A malacot a csontok mentén nagyjából felszeletelem, úgy, hogy a csont azért még összetartsa a húst. A fokhagymát vékonyra szelem. A szeletek közé sót, borsot szórok, zsályát morzsolok, és a vékonyra vágott fokhagymákat is közéügyeskedem. A húst tepsibe fektetem, és a 210 fokra előmelegített sütőbe teszem. Nem fedem, nem locsolom, csak hagyom szépen megsülni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!