Értékelés: 0/0

Húsvéti raguleves

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: csülök, sonka, tárkony, csipetke

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Hagyományos füstölésű sonka főzővizét használjuk a leveshez, amelyben nem főtt tojás! Gyorspácos sonkák főzővizét ne fogyasszuk! Az apróra kockázott hagymát az olívaolajon megdinszteljük. A csülköt felkockázzuk, a hagymán megpirítjuk. Felöntjük a sonka főzővizével, hozzáadjuk a babérlevelet, a fokhagymát, és 50 percig főzzük. Beletesszük a hámozott, karikázott gyökérzöldségeket, a kockázott karalábét, és puhára főzzük a zöldségeket. Megsózzuk, megborsozzuk a levest. Hozzáadjuk a zöldborsót, és a felkockázott főtt sonkát. További 10 percig főzzük. Közben elkészítjük a csipetkét: a tojást annyi liszttel elkeverjük, hogy sűrű, kanállal szaggatható tésztát kapjunk, megsózzuk, majd kiskanállal a forrásban lévő levesbe szaggatjuk, és készre főzzük a levest.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!