Értékelés: 0/0

Húsos, tarhonyás lecsó

Feltöltve: 2014.06.20.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: lecsó, sertséhús, tarhonya

Hozzávalók

, 40 dkg sertéscomb, 25 dkg tarhonya, 1 kg lecsópaprika, 50 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál zsír vagy étolaj, őrölt pirospaprika, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott hagymát kevés zsíron vagy olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt pirospaprikát, majd a kockákra vágott sertéshúst. Zsírjára sütjük, 1 dl vizet öntünk alá, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt 40 percig pároljuk a húst. Beletesszük a felkarikázott paprikát, a felkockázott paradicsomot, az aprított fokhagymát, újabb 1 dl vizet, és 15 percig tovább főzzük, majd beleszórjuk a tarhonyát, és puhára főzzük. Közben figyeljünk, néhányszor keverjük át, nehogy a tarhonya odaégjen. Megsózzuk, megborsozzuk, ha szükséges, pótoljuk a vizet.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!