Értékelés: 0/0

Húskrémes mini ekler fánk

Feltöltve: 2016.02.26.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: fánk, ekler, sonka, krémsajt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A Rama-t egy lábosban megolvasztjuk, hozzáöntjük a vizet, elkeverjük, folyamatosan kevergetve hozzászitáljuk a lisztet, és kis lángon kevergetjük, míg a tészta masszává összeáll, és elválik az edény falától. Levesszük a tűzről, kihűtjük, majd egyenként, elektromos habverővel elkeverjük benne az egész tojásokat. A tésztát habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre kb. 8 cm hosszú, hullámos rudakat nyomunk belőle. 15 perc alatt készre sütjük a hosszúkás fánkokat. Kb. háromszoros méretűre nőnek meg. Akkor jók, ha enyhén barnulnak. Hagyjuk kihűlni a fánkokat, majd kettévágjuk őket. A sonkát ledaráljuk, elkeverjük a krémsajttal, sóval, borssal (használhatunk zöldfűszert is: petrezselyem, snidling). Nyomózsák segítségével megtöltjük a krémmel a fánkokat.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!