Értékelés: 0/0

Hűsítő málnakrém leves

Feltöltve: 2011.07.07.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: málna

Hozzávalók

1 dl vörösbor, 2 dl málnaszörp, 1 dl tejföl, 3 dl víz, 40 dkg málna, 3 dl rostos narancslé, 2 e.k. méz, késhegynyi őrölt fahéj és szegfűszeg, fél narancs reszelt héja, tálaláshoz: tejszínhab, 2 dl tejszín

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A málnát szűrőbe töltve óvatosan megmossuk majd lecsöpögtetjük, egyharmadát a tálaláshoz félretesszük. A többit turmix gépben összezúzzuk és átszűrjük.

A mag nélküli málnavelőt tálba töltjük és az összes többi hozzávalóval habosra keverjük. Jól behűtjük végül tálaláskor a félre tett málnát hozzáadjuk és tejszínhabbal díszítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!