Értékelés: 0/0

Harcsa hamis vadas mártással

Feltöltve: 2013.10.24.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: harcsa, vadas

Hozzávalók

frissen őrölt bors, 80 dkg harcsafilé, , 60 dkg sárgarépa és petrezselyemgyökér vegyesen, 1 kis zellergumó, 1 kis karalábé, 1 közepes vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor kapor, 2 babérlevél, 1 evőkanál tejföl, 2 dl főzőtejszín, 1 citrom, fél dl olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott harcsát, besózzuk, elkeverjük 2 gerezd aprított fokhagymával, és 1 órán át állni hagyjuk. Közben a megpucolt zöldségeket a vöröshagymával és 1 gerezd fokhagymával feltesszük főni annyi vízbe, amennyi bőven ellepi. Sózzuk, borsozzuk, babérlevelet adunk hozzá. Ha megfőttek a zöldségek, kivesszük a babérlevelet, a szószt összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, a tejfölt, és összefőzzük a mártást. Sóval, borssal, vágott kaporral és citromlével ízesítjük. Felforrósítunk egy tapadásmentes serpenyőt, beleöntünk fél dl olívaolajat, és hirtelen kisütjük a harcsakockákat. A kisült halat átszedjük a szaftba. Nokedlivel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!