Értékelés: 0/0

Halkrémleves

Feltöltve: 2016.01.14.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: krémleves, hal, fehérbor, tejszín

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Kevés olívaolajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket és az összevagdosott halgerincet. Ezeket is átpirítjuk, majd felöntjük a borral, összeforraljuk, felöntjük 1,2 liter vízzel. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, forralva főzzük 40 percig, majd átszűrjük, a zöldségeket és a halcsontról leszedett halhúst az alapléhez tesszük a filével együtt. Összeforraljuk, beletesszük a tejszínt, 5 percig főzzük, majd botmixerrel krémesítjük a levest. (Ha a halcsonton sok halhús van, nem kell hozzá külön filét adni). Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, pirított kenyérkockákkal, snidlinggel vagy petrezselyemmel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!