Értékelés: 0/0

Halkocsonya

Feltöltve: 2014.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: Kocsonya, hal, sárgarépa

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

2,5 liter vízbe feltesszük főni a pucolt zöldségeket, a petrezselymet a megmosott halfarokkal és a fejekkel együtt. Megsózzuk, megborsozzuk, és 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a halszeleteket, és gyöngyözve, forralva további 15 percig főzzük. Óvatosan, hogy ne törjenek, mélytányérokba szedjük a halszeleteket, köréjük rakunk pár karika répát, egy-egy szelet citromot, majd leszűrve rámerjük a hallevet. Hűvös helyre tesszük szilárdulni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!