Értékelés: 0/0

Halalaplé

Feltöltve: 2010.10.05.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: leves, hal, alaplé

Hozzávalók

3 darab paradicsom, babérlevél, bors, , 2 fej vöröshagyma, 1 darab paprika, 2 kg halcsont (tengeri vagy édesvízi), 1 szál póréhagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés


Egy nagy fazékba 4 liter vizet engedünk, és a halcsontot beletéve főzni kezdjük. Ha felforrt, hozzáadjuk a tisztított, kockára vágott vöröshagymát, a nagyobb darabokra vágott póréhagymát, a paradicsomot és a paprikát. Sóval, borssal és babérlevéllel ízesítjük, és lassú tűzön főzzük. Ha a halcsont már teljesen szétfőtt, akkor átszűrjük, jó lehet erre a célra például egy tiszta textilpelenka vagy ritkább szövésű konyharuha is.

Megjegyzés: a hozzávalók 3 literhez szólnak.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!